Sulas

Smiltsērkšķu sula

Smiltsērkšķu sula ir brīnišķīgs vitamīnu un minerālvielu avots. Pēc E vitamīna, beta karotīna, K1 vitamīna daudzuma pasaulē nav šim augam līdzīgu augu.

Jums tiek piedāvāta veselīga alternatīva – tiešām dabiska, svaigi spiesta, nekarsēta smiltsērkšķu sula bez konservantiem un citām piedevām. Uzreiz pēc ogu izspiešanas sula tiek sasaldēta un tādā veidā arī tirgota.


Lietošana:

Pirms lietošanas pudele jāsaskalo. Sula ir ļoti stipra, to ieteicams atšķaidīt ar ūdeni, pienu, jogurtu, burkānu vai ķirbju sulu. Pieaugušiem cilvēkiem puslitra pudeli ieteicams izdzert 4 dienās.

Upeņu sula

Jums tiek piedāvāta svaigi spiesta, nekarsēta upeņu biezsula bez konservantiem un citām piedevām, jo ikviena termiska apstrāde maina ogu vērtību. Pēc ogu izspiešanas sula tiek sasaldēta un tādā veidā arī piedāvāta mūsu pircējiem. Sula var saturēt nelielus ogu vai sēklu gabaliņus.


Upene, kuru mēdz saukt arī par melno jāņogu, ir ļoti latviska un universāla oga (visplašāk audzētā ogu kultūra Latvijā) ar izcilām “rakstura” īpašībām. Kas tad labs un vērtīgs ir upenēs? Upenes lieto pret vitamīnu trūkumu organismā: pietiek apēst 20–30 ogu dienā, lai nodrošinātos ar vajadzīgo C vitamīna devu.


Lietošana:
Pirms lietošanas pudele jāsaskalo. Sula ir 100 % koncentrāts, ko ieteicams atšķaidīt ar ūdeni. Sulu var izmantot dažādu ēdienu pagatavošanai, skaistumkopšanas masku pagatavošanai, dzērienu pagatavošanai u.c.

Jāņogu sula

Vairākumam cilvēku jāņogas šķiet par skābu, tāpēc reti kurš ir ar mieru apēst 150 gramu lielu porciju, lai uzņemtu C vitamīna dienas devu, tādēļ jums tiek piedāvāta svaigi spiesta, nekarsēta jāņogu biezsula bez konservantiem un citām piedevām, jo ikviena termiska apstrāde maina ogu vērtību. Pēc ogu izspiešanas sula tiek sasaldēta un tādā veidā arī piedāvāta mūsu pircējiem. Sula var saturēt nelielus ogu vai sēklu gabaliņus.


Jāņogas tiek slavētas retāk, bet arī tajās ir ne mazums vērtīgu uzturvielu. Jāņogas satur organiskās skābes, turklāt vairāk nekā citas ogas, kā arī C vitamīnu, P vitamīnu, pektīnvielas, miecvielas, minerālsāļus un cukuru, askorbīnskābi, kāliju, dzelzi, šķiedrvielas un citas vielas.


Lietošana:
Pirms lietošanas pudele jāsaskalo. Sula ir 100 % koncentrāts, ko ieteicams atšķaidīt ar ūdeni vai kādu citu sulu. Sulu var izmantot dažādu ēdienu pagatavošanai, skaistumkopšanas masku pagatavošanai, dzērienu pagatavošanai u.c.

Bērzu sula

Visvērtīgākais bērzu sulā ir tā sauktais “dzīvais” ūdens, kas pēc struktūras atbilst ūdenim cilvēka organismā un organismam nav vairs jāpārveido. Bērzu sula ir spēcīgs urīndzenošs un attīrošs līdzeklis, tā palīdz no organisma izskalot nierakmeņus, urīnpūšļa akmeņus, smiltis un stimulē vielmaiņu. Kad būs izdzerts daudz bērzu sulas un organisms būs atbrīvojies no ziemas periodā uzkrātajiem termiski pārstrādātā uztura radītajiem sārņiem, tevi pārņems patīkama viegluma sajūta.

Bērzu sula satur organiskās skābes – vīnskābi, pienskābi un dzintarskābi, kā arī kāliju un nedaudz vitamīnu.